Koulu

Koulu
Koululla keräämme seuraavia materiaaleja: tyhjät tulitikkuaskit sekä tölkkien "nipsut". Mikäli teiltä kotoa tällaista kierrätysmateriaalia löytyy, voi niitä laittaa tulemaan kouluun. Koulun askartelijat kiittävät jo näin etukäteen :) (Biohajoavia vessapaperirullia meillä on tällä hetkellä runsain mitoin, kiitos kodeille ja muille Hakalan koulun ystäville! Palaamme asiaan niiden osalta, kunhan saamme entiset kierrätettyä.)

Ajankohtaista oppimisen saralta

torstai 8. joulukuuta 2016

8.12.2016

JOULUPUKIN YLLÄTYS

Eräänä jouluna Pukki ja tontut olivat todella ahkeria. Pukki oli innoissaan joulusta, mutta porotallissa oli tunnelma jo katossa. Petteri oli melkein mennyt läpi katosta ja oli tohkeissaan jakoreissusta. Harmi, että tallitonttu Lissu keskeytti koko jutun silmänräpäyksessä. 

Joulupukki oli valmistellut loput lahjat, kun Joulumuori saapui paikalle ja sanoi että Pukin pitäisi lähteä lahjakierrokselle. Niin Pukki teki ja pakkasi lahjat ja lähti. 

Sillä välin tontut ja Joulumuori valmistelivat Pukin yllätyksen. Kun Pukki tuli kotiin, häntä odotti yllätys, ja yllätys oli uusi reki. Pukki oli niin iloinen, kun sai uuden reen vanhan reen tilalle. Ja oli ylpeä siitä, että sai lentää sellaisella reellä.

Pauliina 4.lk

Ei kommentteja: