Koulu

Koulu
Koululla keräämme seuraavia materiaaleja: tyhjät tulitikkuaskit sekä tölkkien "nipsut". Mikäli teiltä kotoa tällaista kierrätysmateriaalia löytyy, voi niitä laittaa tulemaan kouluun. Koulun askartelijat kiittävät jo näin etukäteen :) (Biohajoavia vessapaperirullia meillä on tällä hetkellä runsain mitoin, kiitos kodeille ja muille Hakalan koulun ystäville! Palaamme asiaan niiden osalta, kunhan saamme entiset kierrätettyä.)

Ajankohtaista oppimisen saralta

keskiviikko 7. joulukuuta 2016

7.12.2016

Joulupukki kiireessä
  
Olipa kerran joulupukki ja sen pienet tontut. Pukilla oli joka joulu paljon hankaluuksia joten se kutsui Hapun joulupukin apulaiseksi. Hapu on auttanut joulupukkia, kun on ollut tarve.

                  Joulupukilla oli niin kiire että ei voinut melkein nukkuakaan. Pukki on niin kiitollinen, kun Hapu on auttanut aina.

                  Onneksi on jo kaikki lahjat pakattu niin voin mennä nukkumaan. Huomenna on kumminkin pitkä päivä, kun pitää jakaa kaikki maailman lahjat. Onneksi Hapu auttaa aina, kun on hankaluuksia. 

Pukki pääsi seuraavana aamuna hyvin jakamaan lahjoja.

                  Sitten illalla, kun pukki oli jakanut lahjat niin se oli väsynyt. Kaikki lapset alkoivat avaamaan lahjoja klo 18.00. Lapset vaan nauroivat ja olivat iloisia, kun lahjoja oli niin paljon ja ne olivat niin kivoja. Sen jälkeen, kun joulu oli ohi niin kaikki oli iloisia.

Sara 4.lk

Ei kommentteja: