Koulu

Koulu
Koululla keräämme seuraavia materiaaleja: tyhjät tulitikkuaskit sekä tölkkien "nipsut". Mikäli teiltä kotoa tällaista kierrätysmateriaalia löytyy, voi niitä laittaa tulemaan kouluun. Koulun askartelijat kiittävät jo näin etukäteen :) (Biohajoavia vessapaperirullia meillä on tällä hetkellä runsain mitoin, kiitos kodeille ja muille Hakalan koulun ystäville! Palaamme asiaan niiden osalta, kunhan saamme entiset kierrätettyä.)

Ajankohtaista oppimisen saralta

tiistai 6. joulukuuta 2016

6.12.2016

Joulutarina

Olipa kerran Petteri Punakuono. Hän odotti joulua. Hän rakasti joulua. Kun joulu koitti pukki tuli ja huusi Petterille että lahjat oli kadonneet. Oikeasti Petteri oli jo mennyt jakamaan lahjat lapsille. Joulupukki oli iloinen. Hän antoi joulusuklaata Petterille ja ison pussin karkkia. 

Joulun jälkeen Petteri meni avaamaan lahjoja. Paketeista löytyi sukkia, karkkia, uusi puhelin. Hän alkoi pelaata heti uudella puhelimella. Hän pelasi puhelimella Growtopiaa  ja Pokemon Gouta ja sitten Petteri sai ison määrän Legoja ja joulukinkkua. Kun kinkku oli paistettu, Petteri alkoi paistaa laatikoita kuten peruna-, porkkana- ja lanttulaatikoita ja sitten Petteri oli iloinen ja tyytyväinen.

Otto 4.lk

Ei kommentteja: