Koulu

Koulu
Koululla keräämme seuraavia materiaaleja: tyhjät tulitikkuaskit sekä tölkkien "nipsut". Mikäli teiltä kotoa tällaista kierrätysmateriaalia löytyy, voi niitä laittaa tulemaan kouluun. Koulun askartelijat kiittävät jo näin etukäteen :) (Biohajoavia vessapaperirullia meillä on tällä hetkellä runsain mitoin, kiitos kodeille ja muille Hakalan koulun ystäville! Palaamme asiaan niiden osalta, kunhan saamme entiset kierrätettyä.)

Ajankohtaista oppimisen saralta

perjantai 9. joulukuuta 2016

9.12.2016

Joulupukki sairastuu

Joulupukin tehtävä oli mennä katsomaan poroja aitaukseen. Matkalla joulupukin sukat kastuivat, koska hänen kenkiinsä meni lunta. Huomattuaan lumen kengissä hän lähti takaisin mökkiin. Mökissä hän huomasi, että oli vilustunut. Hän sanoi muorille siitä, muori antoi pukille kaakaota. 
Jouluaatto oli jo kahden päivän päästä. Pukkia huolestutti, koska kaikki lahjat eivät olleet valmiina ja porot olivat vielä aitauksessa. Joulupukki pyysi tonttuja hakemaan porot sisälle talliin. Tallissa tontut huomaavat, että siellä on ruokaa mutta ei vettä. Tontut lähtevät hakemaan vettä, sillä aikaa, kun tontut tekevät töitä, pukki huomaa, että hän on terve. 

Ja nyt kaikki on hyvin. :)

Roni 4. lk

Ei kommentteja: