Koulu

Koulu
Koululla keräämme seuraavia materiaaleja: tyhjät tulitikkuaskit sekä tölkkien "nipsut". Mikäli teiltä kotoa tällaista kierrätysmateriaalia löytyy, voi niitä laittaa tulemaan kouluun. Koulun askartelijat kiittävät jo näin etukäteen :) (Biohajoavia vessapaperirullia meillä on tällä hetkellä runsain mitoin, kiitos kodeille ja muille Hakalan koulun ystäville! Palaamme asiaan niiden osalta, kunhan saamme entiset kierrätettyä.)

Ajankohtaista oppimisen saralta

lauantai 17. joulukuuta 2016

17.12.2016

Joulukissa

Olipa kerran kissa joka oli eksynyt. Eräänä päivänä Joulupukki löysi kissan ja vei sen sisälle. Joulupukin muori antoi kissalle kermaa ja ruokaa. Eräänä päivänä kissa katosi. Joulupukki, tontut ja muori etsivät kissaa joka paikasta mutta kissaa ei löytynyt mistään. Pari viikkoa kului ja jouluaatto olisi parin päivän päästä.

Joulupajalla oli vielä paljon tekemistä. Seuraavana päivänä pajalla oli valmista. Joulupukki lepäsi hetken ja sitten meni syömään joulupipareita. Kun joulupukki oli syönyt hän meni nukkumaan. Seuraavana päivänä oli lahjojen vienti päivä. Yöllä tasan kello 11:55 joulupukki tuli takaisin matkalta ja meni nukkumaan.

Seuraavana päivänä ovi kello soi ja muori tulee avaamaan oven ja huomaa nuoren miehen jolla on sylisään kissa. Muori kiittää miestä kun hän toi kissan heille. mies lähtee, muori laittaa oven kiinni ja menee kertomaan joulupukille.

Jenna 4.lk

Ei kommentteja: