Koulu

Koulu
Koululla keräämme seuraavia materiaaleja: tyhjät tulitikkuaskit sekä tölkkien "nipsut". Mikäli teiltä kotoa tällaista kierrätysmateriaalia löytyy, voi niitä laittaa tulemaan kouluun. Koulun askartelijat kiittävät jo näin etukäteen :) (Biohajoavia vessapaperirullia meillä on tällä hetkellä runsain mitoin, kiitos kodeille ja muille Hakalan koulun ystäville! Palaamme asiaan niiden osalta, kunhan saamme entiset kierrätettyä.)

Ajankohtaista oppimisen saralta

perjantai 16. joulukuuta 2016

16.12.2016

Pukki lomalla

Oli joulukuun 16. päivä ja pukki oli pakannut kaikki tavarat mitä tarvitsi lomalle. Hän oli lentokentällä, kun hänelle annettiin kirje. Kirjeessä luki näin:

Terve Pukki! Tiedän, että olet lähdössä lomalle, mutta voisitko samalla viedä poroille ruokaa, jotka olin pakannut sinun laukkuusi. Ja muista ettet saa syödä kylmää ruokaa! Terveisin Muori.

Pukki ihmetteli kirjettä, koska ei muori ollut laukkua pakannut. Hän tarkisti laukkunsa ja huomasi, että eihän siellä ollut hänen pakatut tavaransa vaan muorin pakkaamat tavarat. Hän ei välittänyt vaikka siellä ei ollut kaikkia hänen tavaroitaan.

Lentokoneessa pukki nukkui ja söi vähän väliä, koska matka oli pitkä.

Vihdoin hän oli perillä ja hän meni ostamaan uimahousut. Uimahousujen oston jälkeen hän meni uimaan. Uinnin jälkeen hän varasi rantahotellista huoneen ja kävi nukkumaan. 

Koitti vihdoin 20. päivä ja pukin oli aika lähteä kotiin. Kotona pukki söi puurot, joi glögit ja vei lahjat lapsille, että aikuisille. Joulun jälkeen hän juhli muorin ja tonttujen kanssa.

Élis 4.lk

Ei kommentteja: