Koulu

Koulu
Koululla keräämme seuraavia materiaaleja: tyhjät tulitikkuaskit sekä tölkkien "nipsut". Mikäli teiltä kotoa tällaista kierrätysmateriaalia löytyy, voi niitä laittaa tulemaan kouluun. Koulun askartelijat kiittävät jo näin etukäteen :) (Biohajoavia vessapaperirullia meillä on tällä hetkellä runsain mitoin, kiitos kodeille ja muille Hakalan koulun ystäville! Palaamme asiaan niiden osalta, kunhan saamme entiset kierrätettyä.)

Ajankohtaista oppimisen saralta

tiistai 20. marraskuuta 2012

2AB Vellamon retkellä 15.11.2012


Ekaksi meille jaettiin koulussa eväät. Sitten menimme bussiin. Bussimatka oli hauska ja vieruskaveri oli oikein kiva. Vellamossa tapasimme tädin, jonka nimi oli Maarit. Ensimmäiseksi menimme katsomaan paperinukkenäyttelyä Maaritin opastuksella.  Siellä oli paljon paperinukkeja. 

 
Sitten menimme tekemään itse paperinukkeja. Teimme Pikku Myyn, merenneitoja, kaloja, kettuja ja ihmisiä. Sen jälkeen söimme eväät.

Sitten menimme aikamatkalle 100 vuotta ajassa taaksepäin.  Aloitimme kellohuoneesta. Lattialla oli iso kello, joka oli oikea. Näimme myös vanhan kaupan.  Maarit antoi tytöille huivin ja pojille hatun. Ja sitten sai kierrellä yksin.  Siellä oli paljon veneitä ja pelasimme laivan upotusta sekä pelastimme ihmisiä.

Interaktiivinen lattia oli kiva. Ja sitten me mentiin bussilla takaisin koululle. Koulussa jaettiin omat paperinuket takaisin.
 
Teksti: 2:n oppilaat
Kuvat: Minna-ope

Ei kommentteja: