Koulu

Koulu

Ajankohtaista oppimisen saralta

maanantai 21. toukokuuta 2012

Kevätretki Santalahteen pe 18.5.

Vanhempain yhteistyöryhmän bussisponsorointi mahdollisti kevätretkemme Santalahteen. Sää oli aamusta koleahko ja sateinen, mutta se ei onneksi menoa haitannut.


Pukeutuminen oli kaiken a ja o, mutta lämmittelykonstejakin löytyi...


Paikalle oli järjestetty toimintapisteitä niin opettajien, kuin Luontokoulu Hailin Tiinankin toimesta. Ainakin ekaluokkalaisten suosikki oli hiekkalinnan rakentelu. Tuntuivat siellä kolmasluokkalaisetkin aika kauan viihtyvän :-D


Mm. rakensimme käpylehmiä...


...etsimme merestä ötököitä...


...heitimme kävyillä tarkkuutta...


...kiikaroimme...


...leikimme leiksalla...


...vedimme köyttä - hmmmm... Miko, vetivätkö yläkuvan tytöt sinut nurin ;-)?...

Ihastelimme luonnon ihmeitä ja kertasimme yllissä opittua...


... ja vaan olla köllötimme vapaa-aikaa.


Ruokahuollostamme vastasivat ansiokkaasti Tarja ja Niko. Makkara maistui!


Erityiskiitos Vanhempain yhteistyöryhmälle bussimatkasta.  Sekä Luontokoulu Hailin Tiinalle mukavista luontokoulupisteistä. Santalahden leirintäalueelle lähtee iso kiitos avuliaasta opastuksesta / avusta WC-tilojen ja grillipaikan suhteen. Leirintäalueen väki tarjosi jopa meille vaihtoehtoiseksi paikaksi leirintäalueen grillipaikkaa ja WC-tiloja. Sekä tietysti Tarjalle ja Nikolle ruokahuollosta.

Oli myös ilo huomata, miten avuliaita nuoria herroja ja neitejä koulussamme on, paikalle sattuneista, vapaaehtoisista 5. luokan pojista ja 6. luokan tytöistä (meidän voimapesiämme!) ja pojista oli ihan ylitarjontaa, kun tärvitsimme puiden ja eväslaatikoiden kantajia. Hieno juttu!



3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kutosen tytöt kantoi kanssa eväitä ja palttopuita. Ei mitään kunniaa:(

Mari kirjoitti...

Oi oi oi... Nyt on ollut sokea täplä Marilla tai alkava dementia, totta turiset. Korjaan heti tämän suuren vääryyden, nöyrin anteeksipyyntö :-D

Anonyymi kirjoitti...

HEISKANEEN!!:D