Koulu

Koulu
Koululla keräämme seuraavia materiaaleja: tyhjät tulitikkuaskit sekä tölkkien "nipsut". Mikäli teiltä kotoa tällaista kierrätysmateriaalia löytyy, voi niitä laittaa tulemaan kouluun. Koulun askartelijat kiittävät jo näin etukäteen :) (Biohajoavia vessapaperirullia meillä on tällä hetkellä runsain mitoin, kiitos kodeille ja muille Hakalan koulun ystäville! Palaamme asiaan niiden osalta, kunhan saamme entiset kierrätettyä.)

Ajankohtaista oppimisen saralta

sunnuntai 4. joulukuuta 2016

4.12.2016

JOULUN TAIKA

Joulu oli lähestymässä ja ihmiset kirjoittivat lahjalistojaan. Joulupajalla kävi kiire. Tontut säntäilivät sinne ja tänne. Joulupukilla oli stressi.

-Jokainen toivoo niin paljon lahjoja, että koko tupa on täynnä, joulupukki valitti.
- Jos jokainen toivoisi vain yhden lahjan niin tämä olisi paljon helpompaa, Muori jatkoi. 
Kaikki halusivat niin paljon lahjoja, että joulupukki oli melkein kipeä.

                 Töypajalla kävi vilske. Tontut olivat tehneen jo noin 200 lahjaa. Heilläkin oli stressi. Piti tehdä: nukkeja, puujunia ja niille ratoja, villapaitoja ja housuja. Pukki katsoi yhden pojan lahja listaa:

- PUHELIN! Miten se muka tehdään? pukki ihmetteli ja meni kameran ääreen ja sanoi : 
- Voitteko toivoa tästä lähin vain yhden lahjan? Minulla on jo stressi teidän kymmenistä ja kymmenistä lahjatoiveista: sopiiko jos toivotte vain yhden lahjan? 

Vuoden päästä pukki oli taas kunnossa, eikä tontuilla ollut stressiä.


               Pian oli jouluaatto. Joulupukki oli matkalla jakamassa lahjoja, kun aamulla lapset heräisivät niin aamulla kuusen alla olisi läjäpäin lahjoja.

Maria 4. lk

Ei kommentteja: