Koulu

Koulu
Koululla keräämme seuraavia materiaaleja: tyhjät tulitikkuaskit sekä tölkkien "nipsut". Mikäli teiltä kotoa tällaista kierrätysmateriaalia löytyy, voi niitä laittaa tulemaan kouluun. Koulun askartelijat kiittävät jo näin etukäteen :) (Biohajoavia vessapaperirullia meillä on tällä hetkellä runsain mitoin, kiitos kodeille ja muille Hakalan koulun ystäville! Palaamme asiaan niiden osalta, kunhan saamme entiset kierrätettyä.)

Ajankohtaista oppimisen saralta

tiistai 20. joulukuuta 2016

20.12.2016

Joulupukille yllätyslahja

Olipa kerran pikkutonttu. Hän halusi antaa joulupukille lahjan mutta ei halunnut odottaa jouluun. Niinpä päätti antaa lahjan huomenna. Sitten hän meni nukkumaan. 

Seuraavana aamuna hän heräsi tosi pirteänä sitten hän meni paketoimaan. Kun hän sai sen valmiiksi meni antamaan sen joulupukille. Joulupukki oli innoissaan ja avasi sen. Sitten hän kysyi pikkutontulta että mikä se on? Pikkutonttu sanoi että se on supermegatuplatriplaerikoissiisti lahja. Sitten joulupukki kysyi mitä se tekee? Pikkutonttu vastasi että se tekee supermegatuplatriplaerikoissiistejä pipareita. Joulupukki kysyi että onko se siis kone joka tekee pipareita? Pikkutonttu sanoi ei vaan se on supermegatuplatriplaerikoissiisti piparikone. 

Pukki naurahti ja sanoi olkoon mikä vaan tripla piparikone, se on hieno.

Neela 4.lk

Ei kommentteja: