Koulu

Koulu
Koululla keräämme seuraavia materiaaleja: tyhjät tulitikkuaskit sekä tölkkien "nipsut". Mikäli teiltä kotoa tällaista kierrätysmateriaalia löytyy, voi niitä laittaa tulemaan kouluun. Koulun askartelijat kiittävät jo näin etukäteen :) (Biohajoavia vessapaperirullia meillä on tällä hetkellä runsain mitoin, kiitos kodeille ja muille Hakalan koulun ystäville! Palaamme asiaan niiden osalta, kunhan saamme entiset kierrätettyä.)

Ajankohtaista oppimisen saralta

maanantai 24. maaliskuuta 2014

LINNUNPÖNTTÖILTA KOTKAN KIRJASTOSSA

Viimeistään keväällä on puhdistettava linnunpöntöt ja ripustettava uusia. Näin tehtiin Tasavallan presidentin Mäntyniemessä missä ”Pihan Linnut ja Pöntöt” kirjan tekijät Juha Laaksonen ja Urpo Koponen jo ovat vierailleet.
Ajankohtainen Linnunpönttö – ilta on Kotkan pääkirjaston auditoriossa torstaina 27. maaliskuuta klo 18.30. Kotkalainen luontoasiantuntija, 1750 linnunpöntön Urpo Koponen kertoo kymmenien eri lintulajien pesinnästä ja sitä edistämään sopivista pöntöistä. Pöntöt ovat paikalla nähtävinä. Lisäksi eri lintulajit esitellään kuvina.
Samalla on mahdollisuus tutustua vuoden 2013 luontokirjapalkinnon voittaneeseen ”Pihan Linnut ja Pöntöt kirjaan”. Tilaisuuden järjestää Kotkan ympäristöseura ja sinne on kaikille vapaa pääsy.

Ei kommentteja: