Koulu

Koulu
Koululla keräämme seuraavia materiaaleja: tyhjät tulitikkuaskit sekä tölkkien "nipsut". Mikäli teiltä kotoa tällaista kierrätysmateriaalia löytyy, voi niitä laittaa tulemaan kouluun. Koulun askartelijat kiittävät jo näin etukäteen :) (Biohajoavia vessapaperirullia meillä on tällä hetkellä runsain mitoin, kiitos kodeille ja muille Hakalan koulun ystäville! Palaamme asiaan niiden osalta, kunhan saamme entiset kierrätettyä.)

Ajankohtaista oppimisen saralta

lauantai 26. tammikuuta 2013

Tee oma elokuva

Tee oma elokuva ja lähetä se elokuva-alan ammattilaisten arvioitavaksi! Voit saada leffasi valtakunnalliseen levitykseen kaikkien katsottavaksi ja voittaa mahtavia leffantekopaketteja.
Kaikki kuvaa -kilpailu on 9-15 -vuotiaille tarkoitettu elokuvantekokilpailu. Leffaporukoilla ympäri Suomen on perjantaihin 8.2.2013 asti aikaa tehdä oma elokuva ja lähettää se kisaan mukaan. Kilpailun 10 parasta elokuvaa pääsevät esitykseen Katsomo-palvelussa.
Kiinnostuitko? Lue KILPAILUN SÄÄNNÖT.

Palkinnot

Kilpailussa on kaksi ikäryhmää: 9-12 -vuotiaat ja 13-15 -vuotiaat. Palkintoina on neljä leffantekopakettia, jotka tuomaristo jakaa voittajaelokuville parhaaksi katsomallaan tavalla. Palkintoja saattaa tulla vielä lisää, mutta pakettiin kuuluu ainakin:
  • Canon Legria -videokamera (Canon)
  • Adobe Premiere Elements -leikkausohjelma (Humac)
Myös yleisö voi äänestää suosikkiaan kilpailuelokuvien joukosta! Yleisön suosikille on luvassa ilmainen osallistumisoikeus kevään 2013 Uneton48-kilpailuun!

Tuomarit

Kilpailuun lähetetyistä leffoista parhaat valitsee elokuva-alan ammattilaisista koostuva arvovaltainen raati, johon kuuluvat:
  • Mari Rantasila (Risto Räppääjä -elokuvien ohjaaja)
  • Taneli Mustonen (Ella ja kaverit -elokuvan ohjaaja)
  • Freja Teijonsalo (Ella ja kaverit -elokuvan pääosanesittäjä)
Jäikö jokin asia mietityttämään? Kysy, niin me vastaamme! Lähetä viesti osoitteeseen info[at]amazement.fi

LUE ENEMMÄN:

Ei kommentteja: