Koulu

Koulu
Koululla keräämme seuraavia materiaaleja: tyhjät tulitikkuaskit sekä tölkkien "nipsut". Mikäli teiltä kotoa tällaista kierrätysmateriaalia löytyy, voi niitä laittaa tulemaan kouluun. Koulun askartelijat kiittävät jo näin etukäteen :) (Biohajoavia vessapaperirullia meillä on tällä hetkellä runsain mitoin, kiitos kodeille ja muille Hakalan koulun ystäville! Palaamme asiaan niiden osalta, kunhan saamme entiset kierrätettyä.)

Ajankohtaista oppimisen saralta

perjantai 21. joulukuuta 2012

Joulujuhla - loppuosa

Mitenhän siinä käy, kun kuudesluokkalaiset tekevät jouluevankeliumin nykypäivässä ja kymiläisittäin? No, Jeesus-lapsi syntyi tälläkin tavoin, vaikkakin pukeutui Pampperseihin ja paimenetkin matkasivat Express-bussilla pikana Jeesus-lapsen luo.


Piparkakkumestarileipojat palkittiin totutusti. Vuoden 2012 tyttöleipuri on 2B:n Noela ja poikaleipuri 5. luokan Jesse. Voittoisat sydänpiparit tulevat blogiin hiukan myöhemmin. Onnea Jesselle ja Noelalle. Mestaripiparit tänä vuonna valitsi koulusihteerimme Terhi.Sunilan Martat lahjoitti kaksi stipendiä KiVa Koulun hengessä. Kivan kaverin stipendit saivat Matias K. 3B:ltä ja Suvi 6. luokalta. Hyvä Suvi ja Matias!Kikki hyvä loppuu aikanaan... Kiitos oppilaille mukavista ohjelmista ja upeasta juhlakäyttäytymisestä! Te teitte juhlastanne juhlan.


Kuvat: Jarmo Sipilä.

Ei kommentteja: