Koulu

Koulu

Ajankohtaista oppimisen saralta

perjantai 23. marraskuuta 2012

Koulujen pihalla liikkunut epäilyttävä mies

Kymenlaakson poliisin vihjepuhelimeen on tullut soittoja karhulalaisten koulujen pihapiireissä liikkuneesta nuorehkosta miehestä.

— Ensimmäinen soitto epämääräisestä hiippailijasta on viime viikon torstailta ja viimeisin kuluvan viikon keskiviikolta. Hänet on nähty Helilän ja Rauhalan koulujen sekä Opintokeskus Karhun pihalla, kerrotaan Kotkan poliisiasemalta. Kymen Sanomien saaman tiedon mukaan hiippailija on nähty myös Hakalan koulun pihapiirissä.

— Soittajat ovat kertoneet kaksi-kolmekymppisestä miehestä, joka on noin 175 senttimetriä pitkä. Hänellä on ollut yllään tumma takki ja sen alla punainen huppari, kertoo poliisi. Hupparimies liikkui koulujen liepeillä sen verran epämääräisesti, että hänestä soitettiin poliisille.

— Miehen on kerrottu kulkeneen vähän aikaa jonkun lapsenkin perässä. Poliisi toivoo, että jotakin epäilyttävää nähdessään ihmiset soittaisivat hätäkeskukseen.

 — Silloin poliisi saisi tiedon asiasta tuoreeltaan ja partio voisi tavoittaa epäilyksiä herättäneen henkilön jututettavakseen paikan päältä.

Via Kymen Sanomat verkkolehti pe 23.11.12

*****

Asiaa on selvitelty yhteistyössä poliisin kanssa. Tiedossamme on oman koulumme osalta seuraavaa: Keskiviikkona iltapäivällä koulumme alueella on liikkunut poliisin tuntomerkkejä vastaava henkilö. Hän ei ole ollut keskustellut kenenkään kanssa. Hän oli koulun alueella tietämämme mukaan n. 5-10 minuuttia. Hän ei käyttäytynyt uhkaavasti.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja tämmöisestä olisi pitänyt ehdottomasti tiedottaa vanhempia. Vastuu tiedottamisesta olisi ollut koulun henkilökunnalla. Mikä meni vikaan kun vanhemmat lukevat asiasta lehdestä ei esim. reissuvihkosta.

Anonyymi kirjoitti...

Nii