Koulu

Koulu
Koululla keräämme seuraavia materiaaleja: tyhjät tulitikkuaskit sekä tölkkien "nipsut". Mikäli teiltä kotoa tällaista kierrätysmateriaalia löytyy, voi niitä laittaa tulemaan kouluun. Koulun askartelijat kiittävät jo näin etukäteen :) (Biohajoavia vessapaperirullia meillä on tällä hetkellä runsain mitoin, kiitos kodeille ja muille Hakalan koulun ystäville! Palaamme asiaan niiden osalta, kunhan saamme entiset kierrätettyä.)

Ajankohtaista oppimisen saralta

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Vanhempainillassa istutaan aiempaa harvemmin

23.9.2012 STT

Kouluissa järjestetään aiempaa vähemmän vanhempainiltoja, kertoo Vanhempainliitto. Erityisesti yläluokilla osa luokanvalvojista ei pidä vanhempainiltoja lainkaan, vaikka moni vanhempi saattaa niitä kaivata.

Opetusalan Ammattijärjestön OAJ:n mukaan käytännöissä on paljon koulukohtaisia eroja. Erityisasiantuntija Riitta Sarras katsoo, että varsinkin yläluokilla sähköiset kanavat ovat luonteva tapa pitää yhteyttä kotiväkeen.

Vanhempainliiton mielestä väärinymmärryksiä sattuu, jos yhteydenpito tapahtuu pääosin internetissä tai tekstiviesteillä.

"Sähköinen kanssakäyminen aiheuttaa usein väärinkäsityksiä ja tarpeetonta huolta. Myös vanhempien on aiempaa helpompi esittää jyrkkääkin arvostelua", sanoo liiton toiminnanjohtaja Tuomas Kurttila.

Sarraksen mukaan opettajia ohjeistetaan olemaan tarkkana viestinnässä.

Ei kommentteja: