Koulu

Koulu

Ajankohtaista oppimisen saralta

maanantai 4. huhtikuuta 2011

1-2 A:n ja 6A:n yökoulu 31.3.-1.4.

Me 6A-luokkalaiset ja kummiluokkamme 1-2 A-luokka tulimme kouluun torstai-iltana klo 17. Veimme kamat luokkiin ja aloitimme yökoulun pääsiäisaskartelulla. Askartelimme kummioppilaiden kanssa rairuohokorit, joista tuli ihanan värikkäitä.


Sen jälkeen oli mässytauko ja samalla myös hieman vapaa-aikaa.


Vapaa-ajan jälkeen menimme kutosten luokkaan ja aloitimme kutosten järkkäämät ohjelmat, johon kuului pellennenä, limbo-kisa, tuolileikki, twisteri, ämpärikisa, keilaus, kapteeni käskee ja lastenlaulukärpänen.Lastenlaulukärpäsen voittaja Sari-ope faniensa onniteltavana

 Ohjelmien jälkeen oli iltapalan aika. Tarjolla oli pillimehua, banaania, lihapiirakkaa ja leipää. Kutosen Jessen kohdalla kävi pieni mädähdys banaanin kanssa ja tytöt saivat ikuiset traumat banaaneista.


Ruokailun jälkeen pienillä alkoi valmistautuminen nukkumaanmenoon. Kummit peittelivät kummioppilaansa ja sen jälkeen kutosilla alkoi vapaa-aika.


Olimme pullonpyöritystä, twisteriä ja limboa. Valvoimme tosi pitkään. Varoituksia sateli ja kännyköitä takavarikoitiin, mutta kaikki meni silti ihan hyvin.                                                                                         

Herätys oli klo 7. Laitoimme kamat kasaan ja siivosimme luokat.                                                                                                                                                     

Sitten menimme aamupalalle, kun muut vasta tulivat kouluun. Aamupalalla oli muroja, leipää ja banaanin paloja. Aamupalan jälkeen oli kotiinlähdön aika. Hyvin meni ja hauskaa oli, vaikka aamulla väsyttikin!!!


Yökoululaisten puolesta Liisi, Jenni, Mia ja Jessika 6A

1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Ketkähän yökouluilevat seuraavana? Halukkaita varmaan riittää mukavien kokemustenne jälkeen!