Koulu

Koulu
Koululla keräämme seuraavia materiaaleja: tyhjät tulitikkuaskit sekä tölkkien "nipsut". Mikäli teiltä kotoa tällaista kierrätysmateriaalia löytyy, voi niitä laittaa tulemaan kouluun. Koulun askartelijat kiittävät jo näin etukäteen :) (Biohajoavia vessapaperirullia meillä on tällä hetkellä runsain mitoin, kiitos kodeille ja muille Hakalan koulun ystäville! Palaamme asiaan niiden osalta, kunhan saamme entiset kierrätettyä.)

Ajankohtaista oppimisen saralta

keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 9. luukku


Perheen joulu

Eräässä pienessä mökissä asui kolme ihmistä. Äiti ja kaksi tyttöä. Heidän nimet olivat Rosette ja Roosa. Roosa oli vuoden vanhempi. Joulu oli tulossa joten he alkoivat valmistautua. Ensin Roosa ja äiti hakivat kuusen. Sitten Rosette leipoi pipareita ja äiti koristeli ja paistoi ne. Roosa ja Rosette koristelivat kuusta. Lopulta kaikki oli valmista. Tytöt vielä jättivät joulupukille kuusen alle syötävää ja menivät nukkumaan. Aamulla kaikki heräsivät ja menivät kuusen luo. Siellä oli kaikille oma lahja. Äiti sai koruja,
Roosan paketista löytyi kimaltava mekko ja Rosette sai nallen. Kaikki pitivät lahjoistaan ja ruuasta myös. Sen yön kaikki nukkuivat tyytyväisinä.
 
 Sonja 4.lk

Ei kommentteja: