Koulu

Koulu
Koululla keräämme seuraavia materiaaleja: tyhjät tulitikkuaskit sekä tölkkien "nipsut". Mikäli teiltä kotoa tällaista kierrätysmateriaalia löytyy, voi niitä laittaa tulemaan kouluun. Koulun askartelijat kiittävät jo näin etukäteen :) (Biohajoavia vessapaperirullia meillä on tällä hetkellä runsain mitoin, kiitos kodeille ja muille Hakalan koulun ystäville! Palaamme asiaan niiden osalta, kunhan saamme entiset kierrätettyä.)

Ajankohtaista oppimisen saralta

keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 23. luukkuJoulupukki

Joulupukki leipoi Jouluaamuna pipareita hänen lapsensa kanssa Joulupukki meni nukkumaan ja lapsi jäi vahtimaan pipareita. Kello oli neljä päivällä ja joulupukki nukkui ja lapsi ei enää jaksanut vahtia pipareita joten lapsi meni leikkimään. Joulupukki heräsi ja meni katsomaan pipareita ja ne olivat palannut. Sitten joulupukki teki uudet piparit. Ja kaikki oli sen jälkeen hyvin.

Aino 4.lk

***** 

Joulu

Pentti ja Erkki söivät joulutorttua puoli tuntia sitten. Erkki. Tiputti joulutortun maahan. Erkki suuttui Pentille. Erkki meni pyytämään anteeksi Pentiltä. Mutta Pentti lähti jakamaan lahjoja sitten Erkki ja joulupukki meni kanssa jakamaan lahjoja.


Ei kommentteja: