Koulu

Koulu
Koululla keräämme seuraavia materiaaleja: tyhjät tulitikkuaskit sekä tölkkien "nipsut". Mikäli teiltä kotoa tällaista kierrätysmateriaalia löytyy, voi niitä laittaa tulemaan kouluun. Koulun askartelijat kiittävät jo näin etukäteen :) (Biohajoavia vessapaperirullia meillä on tällä hetkellä runsain mitoin, kiitos kodeille ja muille Hakalan koulun ystäville! Palaamme asiaan niiden osalta, kunhan saamme entiset kierrätettyä.)

Ajankohtaista oppimisen saralta

sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 20. luukku


Jouluaatto lähestyy

Oli 20. päivä joulukuuta. joulu aatto lähestyy, pukin pajalla oli kiireistä tehdä lahjoja kun oli enää kolme päivää aikaa ennen jouluaattoa. 

Toisella puolella maailmaa asui pieni tyttö joka oli aina haaveillut näkevänsä joulupukin ja porot. Tyttö uskoi joulupukkiin. Oli 22 päivä pukin pajalla oli juuri päästy vauhtiin.

- Onko työt edistynyt Hutilo-tonttu, kysyi pukki. 
- Onhan tässä hyvin mennyt! Vastasi Hutilo -tonttu. 

Äkkiä Hutilo-tonttu kompastui ämpäriin. Ämpäristä roiskui vettä sähkö katkaisimeen ja valot sammuivat ja kaikki laitteet pysähtyivät. 

Kaikki saatiin toimimaan. Lahjat olivat melkein valmiita oli vain kaksi päivää aikaa tehdä lahjat valmiiksi. 

Oli 23. päivä tyttö odotti innoissaan joulupukin tuloa! 

Oli 24. päivä kello oli 23.55 viiden minuutin päästä tulee joulupukki. Kuului ääniä savupiipusta. Pukki hiipi viemään lahjat. Tyttö huomasi pukin ja meni olohuoneeseen ja näki kun joulupukki lensi reen kanssa pois. 

Ella 4.lk

Ei kommentteja: