Koulu

Koulu

Ajankohtaista oppimisen saralta

tiistai 15. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 15. luukkuTiutisten joulu

Olipa kerran perhe, joka rakasti joulua. Perheessä oli äiti Sanna, isä Mikko, isosisko Mira ja pikkusisko Salla. Kerran eräänä jouluna heidän naapuriinsa muutti uusi asukas, joka taas vihasi joulua. Hän ei ikinä laittanut joulukoristeita, joulukuusta, eikä edes jouluherkkuja. 

Eräänä jouluaattona, kun pikkusisko Salla alkoi laulaa joululauluja, heti kun hän edes aloitti, naapuri tuli valittamaan, että mikä tuo melu on? Heräsin, kun kuulin tuon kamalan laulun ja sitten hän lähti pois. 

Seuraavaksi kun isä yritti täyttää kalkkunaa, koska hän yritti jotain muuta kuin kinkkua niin hänen hääsormuksensa tippui kalkkunan sisälle ja tietysti isän piti työntää vahingossa pää kalkkunan sisälle. Ssitten isä yritti saada pää pois kalkkunan sisältä, mutta naapuri näki sen ja taas alkoi valittaa: olin juuri menossa kävelylle kun näin mitä teette. Sen jälkeen hän vetäisi kalkkunan isän päästä ja lähti pois. 

Ja taas seuraavaksi heidän kissansa sekosi ja kiipesi juuri ostettujen jouluverhojen verhotangolle ja taas naapuri näki ja tuli ovelle, mutta hän ei valittanutkaan vaan hän sanoi hyvää joulua ja antoi kutsun tulla syömään jouluruokaa ja niinpä koko perhe lähti syömään jouluruokaa.

Nella 4.lk

Ei kommentteja: