Koulu

Koulu
Koululla keräämme seuraavia materiaaleja: tyhjät tulitikkuaskit sekä tölkkien "nipsut". Mikäli teiltä kotoa tällaista kierrätysmateriaalia löytyy, voi niitä laittaa tulemaan kouluun. Koulun askartelijat kiittävät jo näin etukäteen :) (Biohajoavia vessapaperirullia meillä on tällä hetkellä runsain mitoin, kiitos kodeille ja muille Hakalan koulun ystäville! Palaamme asiaan niiden osalta, kunhan saamme entiset kierrätettyä.)

Ajankohtaista oppimisen saralta

lauantai 14. joulukuuta 2013

Joulukalenteri 14.12.Joulutarina

Olipa kerran joulupukki, joka oli saanut niin paljon kirjeitä, että hän voisi uida niissä. Joulupukki tuli kipeäksi työnteosta. Tuli Ella ja Aleksi ja he näkevät ihmeitä. 

Korvatunturilta hävisivät revontulet ja kaikki tontut tulivat kipeäksi, sillä sinne oli tullut noita, jolla oli rumpu. Se noita oli samaani. 

Samalla joulupukki tarkisti onko enää kirjeitä. Sieltä putosi vielä yksi. Se oli 55 vuotta vanha kirje. 
Sen oli lähettänyt Kalle-poika Lapista. Joulupukki ja tontut olivat etsineet poikaa kauan, mutta tonttu Torvinen keksi että etsitään sitä tietokoneelta. He löysivät pojan, mutta sitten tietokone sammutti itsensä. 

Ella ja Aleksi löysivät Kallen karkkivarastosta. Aleksi huutaa Joulupukin apuun ja joulupukki kysyy mitä kirje esittää. Kalle sanoo, että siinä on hän itse ja sanoo, että hänen ainut toive oli päästä tontuksi. Joulupukki sanoi, että saamasi pitää. Pääset tontuksi, kunnes päästät revontulet vapaaksi.

Ei kommentteja: