Koulu

Koulu
Koululla keräämme seuraavia materiaaleja: tyhjät tulitikkuaskit sekä tölkkien "nipsut". Mikäli teiltä kotoa tällaista kierrätysmateriaalia löytyy, voi niitä laittaa tulemaan kouluun. Koulun askartelijat kiittävät jo näin etukäteen :) (Biohajoavia vessapaperirullia meillä on tällä hetkellä runsain mitoin, kiitos kodeille ja muille Hakalan koulun ystäville! Palaamme asiaan niiden osalta, kunhan saamme entiset kierrätettyä.)

Ajankohtaista oppimisen saralta

torstai 12. joulukuuta 2013

Joulukalenteri 12.12.

Joulutarina

Olipa kerran ahne Tonttu. Joulupukki oli kieltänyt tonttua syömästä liikaa. Mutta Tonttu ei välittännyt mitä Joulupukki sanoi. Seuraavana päivänä tonttu oli täynnä karamelleista. Joulupukki sanoi:

- Saitko sinä opiksi ettei kannata syödä paljoa?

Tonttu sai opiksi ettei kannata ikinä syödä karkkia ahmimalla. 

Tonttu pääsi mukaan vakoilemaan lapsia. Se oli todella pitkä matka, eikä Tontulla ollut mahakipuja. Muut apulaistontut tulivat kertomaan viestin, että kadullemme on muuttaneet uusi tonttu. Tonttu, joka muutti, hän oli ujo. Tonttu kysyi uudelta tontulta nimeä ja hän vastasi Toljanteri.

- Hei Toljanteri! Sanoi tonttu. 

Toljanteri kysyi Tontulta nimeä ja hän vastasi pelkkä Tonttu. Toljanterista ja Tontusta tuli hyviä ystäviä. He menivät kahdestaan joka paikkaan ja viettivät kahdestaan joulua syöden kinkkua, suklaata ja piparkakkuja.

Ei kommentteja: